Get Adobe Flash player
Címlap Gabonatárolás

Részvénytársaságunk 2004. évtől kezdődően foglalkozik gabonatárolással. Kezdetben egy 2500t tárolókapacitású tárházban végeztünk gabonatárolást, majd 2006. évben egy silótároló építésével kapacitásunk 17'500 tonnára bővült. Elsősorban a fő gabonafélék (búza, kukorica, árpa, napraforgó) tárolásával és minőség-ellenőrzésével foglalkozunk.

Gabona raktáraink a 4sz. főút, valamint a 405sz. főút találkozásánál, az M5 autópályától 10km-re, 2721 Pilis, Vasvári Pál utca 35. szám alatti telephelyünkön találhatóak. Raktáraink megközelíthetősége egész évben, időjárástól függetlenül biztosított.

Raktárainkhoz tartozik még egy 60t digitális hídmérleg (mérlegjegy nyomtatással), valamint egy jól felszerelt laborhelység is.

Silótárolónk 60t/h ki- és betárolási kapacitással rendelkezik. A silótornyok töltését, valamint ürítését teljesen automata, számítógép által vezérelt rendszer végzi; legnagyobb előnye, hogy betárolás és kitárolás akár egyszerre, egymástól függetlenül is végezhető, így a tárolókapacitás eléri a 120t/h-t. A fedett garatnak, valamint a 40t kapacitású tranzittartálynak köszönhetően a ki- és betárolás mindig zökkenőmentesen zajlik, akár a nap 24 órájában.

A silótároló partnereink számára hozzáférhető komplett on-line kamerarendszerrel, valamint mozgás és rezgésérzékelős riasztórendszerrel felszerelt; ezenfelül 0-24h kutyás biztonsági szolgálat által őrzött.

 

Szavazások

Ön szerint mi lenne kellő visszatartó erő a faanyagtolvajok ellen?
 

Statisztika

Tartalom találatai : 190220

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Hirdetés

Kiemelt weblapok:
Joomla!
Joomla! A világ legnépszerűbb és legelterjedtebben használt nyílt forráskódú projektje.
JoomlaCode
JoomlaCode, fejlesztés és terjesztés egyszerűen.
Joomla! Extensions
Joomla! komponensek, modulok, beépülők és fordítások a közösségtől a közösségnek.
Joomla! Shop
Ahol csak Joomla!-portéka kapható.